Листата на кодоши објавена – но на интернет де ја има де ја нема


Но во обид да ги прочитаме досиејата и да ве информираме наидовме на пречки. Имено линковите до лустрираните де ги има де ги нема на интернет.

По објавувањето на досијеата на Слободан Угриновски и Сејфедин Харуни, следеа и објавите за Вангел Гагачев и Николче Бабовски, Владимир Милчин, Шабан Шеху, Јорданчо Чеврески, Махи Несими, Фаредин Мифтари, Зоран Јовановски и Коста Балабанов.

Но во обид да ги прочитаме досиејата и да ве информираме наидовме на пречки. Имено линковите до лустрираните де ги има де ги нема на интернет.

Околу 20 часот линковите воопшто не се отвараа. Сега 23 часот страната се отвара но линковите до лустрираните ги нема. http://www.kvf.org.mk/

Дали се работи за технички проблем или не – нема информации

Tags: , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1