Секој ден им се ,,моча,, покрај народното Собрание веќе шест години


Ова е фотографија снимена од жена која што врши нужда во последните шест години покрај народното собрание на Србија. Истата била фотографирана од страна на една од станарките во околните згради, која од својот прозор секојдневно гледала во спорното место.

Оваа госпоѓа веќе шест години доаѓа и врши нужда во паркот среде бел ден, со што ги шокира случајните минувачи и жителите во околните станбени згради. Полициската станица е на само неколку метри оддалечена од дрвата, која дотичната госпоѓа смета дека се нејзин тоалет. Лично сум видела и комунални полиајци како ја гледаат и апсолутно не превземаат ништо“, вели жената која ја направила фотографијата.

Истата се запрашува кој е надлежен за ова и кај кого треба да пријави, со оглед на тоа дека комуналните полицајци не реагирале.
„А да го пуштев моето куче да се врши голема нужда на тревата и да не го соберев изметот, комуналните полицајци ќе ми напишеа казна. Искрено се надевам дека ќе се објави оваа фотографија, за да се види во какво друштво живееме“, додава таа.
Ова засега е втор случај како некој врши нужда практично во центарот на градот.

Дали редовното уринирање на госпоѓава пред народното Собрание е со некоја порака или се работи за чиста потреба – нема информации.

Tags: , , , ,

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1