Скандал: Девојката од Белград сеела СИДА и во соседните земји – заразен и амбасадор?


 Полицијата открила по СМС пораки дека девојката била во сексуална врска и со амбасадор од регионот,политичари.. а имала и најдобра другарка која исто така има СИДА, а е во врска со функционер.

По разговорот со девојката до Белград по потекло од Зајечар, која беше уапсена дека намерно со СИДА заразила 5 бизнисмени, полицијата дошла до сознанија дека имала односи и со мажи од соседните земји.

Прегледувајќи и го мобилниот телефон, инспекторите откриле дека М.Ч дури била и во интимна врска со еден амбасадор од соседна земја на Србија. Меѓу листата на мажи со кои спиела додека знаела дека има СИДА се и политичари и видни бизнисмени. Засега во јавноста е потврдено дека еден бизнисмен со сигурност е заразен, како и неговата сопруга.

Според ,,информер,, М.Ч не била единствена која ширела сида, полицијата дознала дека нејзината најдобра другарка, за која истот така има информации дека е има СИДА е во врска со висок државен функционер во Србија.

Девојките во полиција одбиваат да ги дадат имињата на сите со кои имале сексуален контакт.

Полицијата за секој за кого ќе дознае дека бил во интимна врска со заразените ќе го повика и упати на анализа на крвта. Полицијата ќе стапи во контакт и со амбасадорот и со сите политичари за кои има информации дека спиеле со девојката.

Според неофицијални информации девојката со СИДА била заразена од познат музичар, кој и понатака ја пренесува болеста и спие со девојки, а јавноста незнае дека боледува од СИДА.

Tags: , , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1