Tag Archives: krokodil

Видео: Крокодил нападна чувар пред престрашени дечиња

Во зоолошка градина во Охајо за време на престава за дечиња и други гости крокодилот го нападна тренерот.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: „Крокодил“, „Луда мачка“ и „Волшебен змеј“ – дроги убијци

Опасните дроги што ги тресат Америка и Европа го загозуваат и Балканот. Крокодил“, „Луда мачка“ и „Волшебен змеј“ се нови синтетички дроги што експресно го уништуваат организмот.

______________________________________________________________________________________________________

Крокодил проголтал дете во Индонезија

Десетгодишно девојче било изедено од страна на крокодил во Индонезија, пренесува АП.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1