Tag Archives: sef

Е вака се дава отказ: И шефот аплаудираше! – Видео

Дали ова е скеч или не, еве решение како да се простите со работодавачот и да не оставите ни капка горчина.

______________________________________________________________________________________________________

Крадец се офајдил во Скопје – успеал да ги обие сефовите во стан

Околу 70.000 евра вкупно успеал да украде крадец од стан во Скопје.

______________________________________________________________________________________________________

Фатени на дело: Уапсени додека бушеле ѕид на просторија во која се наоѓал сефот со пари

Саша М. (34) од Крушевац и Станој З. од Ветерник и државјанин од Германија Бајрам Ш. (54) се уапсени за време на нивниот обид да ограбат пошта во Кулпин.

______________________________________________________________________________________________________

Понеделник на сите ни паѓа тешко, особено ако шефот е строг или некомпетентен

На повеќето вработени, понеделник им “паѓа“ прилично тешко, пособно ако шефот е лош или строг. Уште потешко им паѓа на оние на кои шефот им е некомпетентен. А, ги има и такви.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1