Tag Archives: trikovi

Кечап, мед, паста за заби – 10 инстант трикови кои се спас за жените

Еве неколку трикови кои ќе ви се најдат во незгодни ситуации.

______________________________________________________________________________________________________

Трикови кои секој корисник на iPhone и iPad треба да ги знае

Тој е со вас додека спиете, се одмора додека и вие одмарате и работи кога и вие работите. Дури може да ви одговори и кога нешто ќе го прашате. Сепак колку добро го познавате својот iPhone?

______________________________________________________________________________________________________

Избегнете грешки при перењето на вешот

Трикови на добрите домаќинки! Чистата облека не подразбира само активирање на машините за перење, туку и пред и по перењето, треба правилно да се чува и одржува облеката, како не би се изгубил обликот и бојата на истата.

______________________________________________________________________________________________________

Три евтини трикови за беспрекорно чист автомобил!

Миење автомобил – во ова лудо време човек не знае што е попаметно, да се грижи сам за својот миленик на четири тркала, или обврската да ја препушти на некој од градските сервиси.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1