Tag Archives: zatvorena

Кој има пари нека си ја купи – АБ канал цел ден врти оглас

Телевизија АБ канал се продава – информации на следниот телефон. Овој оглас цел ден е на фреквенцијата на АБ канал. Откако вчера Газдата Бојо Андревски ги собрал вработените на состанок и им објавил дека тоа им е последниот ден на работа.

______________________________________________________________________________________________________

АБ телевизија се затвори – вработените распуштени денес

АБ телевизија се затвори. Газдата Бојо Андревски денеска ги собрал вработените на состанок и им објавил дека ова им е последниот ден на работа.

______________________________________________________________________________________________________

Приштина ја затвора Амбулантата за Срби

Косовската полиција тврди дека нема потреба повеќе да постојат Центарот за мир и Амбулантата која што ја користат Србите од Приштина, пренесува балканска Аl Jazeera. Во објектот кој го користи Косовската полиција во Приштина, веќе 12 години делуваат Центарот за мир и толеранција и Амбулантата која ја користат Срби кои живеат таму, а е под […]

______________________________________________________________________________________________________

Ексклузивно за МКnews.MK: Газа отсечена од светот – затворени границите

По убиството на 16 војници за време на вечера, Египет и Газа комплетно ја затворија границата од двете страни – населението во Газа сега е комплетно во изолација и отсечено од светот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1