Видео: Туристи крадат по трговските центри – снимени на камера


Овој пат снимката фати Бугари, а претходно беа фатени и Кинези како крадат по големите хрватски супермаркети. Сите воглавно имаат разгранета мрежа и се добро организирани.

Ја минуваат границата и каде ќе стигнат, крадат. Во договор се со колегите лопови од Загреб, каде што преноќуваат, а потоа робата ја подготвуваат и ја праќаат воглавно во Белград. Крадат се од тоалетна хартија, стари телевизори, па дури и долен веш.

Tags: , , , , ,

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1