Tag Archives: poraki

Објавила статус ,, има некој во куќата, викнете полиција,, и исчезнала (Фото)

Исчезнувањето на Кара Алонги загрижи многу корисници на социјалните мрежи. Веста за нејзиното исчезнување се проширила како вирус и во полицијата се јавиле да пријават 6000 граѓани.

______________________________________________________________________________________________________

Проверете си – Фејсбук случајно објавил приватни пораки на Timeline ???

Фејсбук изгледа направи нов сигурносен пропуст, бидејќи некои корисници на „Времеплов“(„Timeline“) се појавиле со нивните приватни пораки од чет(chat).

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Досадна WC школка – алал да ви е ако успеете да си завршите работа

Аудио уредот со порака вградена во јавнте тоалети во неколку земји ги изненади голем број на мажи.

______________________________________________________________________________________________________

АЛАРМ – Буг во Skype – ви го праќа напишаното на погрешни луѓе

Внимавајте какви пораки испраќате се додека скајп не го реши проблемот !!!!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1