Tag Archives: prostitutki

Во Шведска има повеќе машки отколку женски проститутки

Шведскиот национален младински совет во понеделникот соопштил дека во оваа земја има дури два пати повеќе млади мажи кои продаваат сексуални услуги отколку жени.

______________________________________________________________________________________________________

Баби проститутки спиеле со 355,000 мажи (Видео)

Сестрите по повлекувањето од бизнисот, објавиле книга во која ги откриваат сите тајни на порно индустријата. Промовирајќи ја книгата на телевизија, тие признаваат дека спиеле со 355,000 мажи.

______________________________________________________________________________________________________

Проститутки уценувале свештеник со порно клип

  Три проститутки смислиле начин како лесно да дојдат до големи пари. Уценувале 73 годишен свештеник со порно клип. Тој порано бил нивен муштерија, и при една посета девојките го снимиле видео клипот.

______________________________________________________________________________________________________

Проститутка тужи хотел! Не и дозволил да си ја „брка“ својата работа.

Австралиски хотелиери VS проститутки!

______________________________________________________________________________________________________

Во базите во Македонија и Бондстил оперираат 100 српски девојки – проститутки

    Секс дипломатија, воените бази на Косово и Македонија се најчестите дестинации на проститутки од Србија, пишува српски Press Online.

______________________________________________________________________________________________________

Нема проститутки на Олимпијада – затворени 80 бордели во Лондон

Скотланд Јард затвори повеќе од 80 бордели во пресрет на ОИ во Лондон

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1