Tag Archives: aplikacija

Бидете раат – еве спас за досадни политички постови на фејсбук

Ако ви е преку глава од македонските политички пресметки на Facebook, тогаш сигурно ќе ви се најде Social Fixer кој ја филтрира содржината која ви ја прикажува друштвената мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

Се пријавувам за позицијата ДЕЧКО – на оглас се пријавил со мотивационо писмо

Еден дечко одлучил сосема сериозно да му пристапи на проблемот и на ,,огласот,, се јавил како да се пријавува за работа – и испратил мотивационо писмо во кое ги опишува сите свои квалификации за ,,работното место,, дечко.

______________________________________________________________________________________________________

Епл нема да ја вклучи Јутјуб апликацијата во новиот мобилен софтвер

Епл Inc’s новата верзија на iPone и iPad софтверите нема да ја вклучи апликцијата за популарниот видео вебсајт Јутјуб.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Нема веќе губење на милениците – апликација ,,ТРАГАЧ,,

Компанијата  “Snaptracs” – која е во склоп на “Qualcomm е” американски гигант за производство на телекомуникациска опрема, разви производ, кој ќе го реши губењето миленичиња.

______________________________________________________________________________________________________

Заборавате каде сте паркирале? Нова апликација ќе ви помага

На секого барем еднаш му се случило да неможе да си го најде автомобилот на паркинг. Каде ли паркирав е често прашање.

______________________________________________________________________________________________________

Како изгледате, што сакате, циции или платиши– фирмите ќе знаат со еден клик – нова апликација/ Видео

Фирмите со еден клик ќе знаат кој сте, колку сте платиши или циции и ќе знаат како изгледате и дали сте проблематичен клиент. Сето тоа со новата апликација која е преставена како иднината во бизнисот.

______________________________________________________________________________________________________

,,Бечка школа,, уште на цена – модерните џентлмени место цвеќе праќаат смс

Најновото истражување покажало дека романтичните смс пораки и редовни постови на фејсбук го замениле придржувањето на капутот или испраќањето букет цвеќе.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1