Tag Archives: prodavnica

СТАДО ВО ШОПИНГ: Oвци упаднале во продавница за спортска опрема (Фото/Видео)

Претпоставуваме дека една од овците го видела својот одраз во излогот, и влегла во продавница од љубопитност. А овци како овци, тргнале сите до една по неа – рекол еден од работниците.

______________________________________________________________________________________________________

Фото: Цела ноќ скопјани дежураа пред продавницата за да добијат попуст од 50 % на iPad

Денеска се отвара нова продавница на дуна во трговскиот центар и по тој повод најавија дека првите 10 купувачи на iPad 3 им дава цели 50% попуст.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Купи си маж – одбери си го од излог како да е фустанче – прва продавница за шопинг на мажи

Француски веб-сајт за запознавање на двојки отвори продавница во срцето на Париз, каде костимирани мажи се во излозите, додека жените ја разгледуваат понудата за човекот од нивните соништа.

______________________________________________________________________________________________________

Шарапова инвестираше во нов бизнис – отвори продавница за слатки во Њујорк

Руската тенисерка Марија Шарапова наоѓа нови начини на кои ќе може да заработува по завршување на нејзината кариерата. Таа во Њујорк отвори продавница за слатки.

______________________________________________________________________________________________________

Хитлер вино се продава во Италија

Жена чии роднини починале во логорот во Аушвиц била шокирана кога во една продавница во Италија открила дека се продава вино со ликот на Хитлер на етикетите.

______________________________________________________________________________________________________

Мечe во продавница – 7 пати се вратил да си ја заслади душата

Во потрага по храна, едно црно мече успело да влезе во продавница. Освен тоа што се враќало седум пати да се заблажи, мечето не направило никаква штета.

______________________________________________________________________________________________________

Фото: ГРЧКИОТ ИМА ПРЕДНОСТ (?!) – свадбени покани во Битола

Ендемски продавачи на свадбени покани во Битола

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1