Tag Archives: studenti

И студентите со петиција бараат бесплатен јавен превоз

  Уште една петиција на социјалните мрежи. Студентите собираат потписи со кои бараат и тие да добијат бесплатен јавен превоз како и пензионерите.

______________________________________________________________________________________________________

ГРОЗОМОРНО УБИСТВО ВО ХОСТЕЛ: Ги построиле студентите и ги убивале еден по еден

Непознати напаѓачи ја прашале секоја жртва да се претстави, по што следел масакр. Сомневањето најпрвин падна врз главите на исламистите од Боко Харам.

______________________________________________________________________________________________________

Грабеж на Филолошкиот факултет – зголемени цените

Студенти од Филолошкиот факултет реагираат. Факултетот донел нови правила за студирање, за кои студентите обвинуваат дека ќе им ја зголеми цената на студирањето.

______________________________________________________________________________________________________

Руски студенти 23 часа полагале испит кај пијана професорка

Според пишувањете на медиумите во Русија, усмениот испит кај една професорка во централниот дел на земјата траел 23 часа.

______________________________________________________________________________________________________

Измама вредна 8 милиони долари – Деца учете технологија!?!

Студентите на универзитетот по технологија во Масачусетс откриле математичка формула како да ја измамат лотаријата.

______________________________________________________________________________________________________

Нови измамени студенти останаа без ветената работа во Германија

Во писмото кое стигналo до редакцијата на Факултети.мк што го испратиле студентите стои дека им била ветена добро платена работа како чистачи во болница во Минхен, но како минувало времето сфатиле дека всушност се измамени и дека се дел од планот на организаторот за негова лесна заработувачка.

______________________________________________________________________________________________________

Сексот со пријател e ризичен! Лесно може да се вљубите

Сексуалните  односи со пријател и пријателка во главно завршуват ризично, со проблеми, ова го покажале резултите од  една студија направена врз млади студенти од Michigan State University.

______________________________________________________________________________________________________

Студенти тренирале за ЛОИ – а факултетот ги казнил 3000 евра по семестар

50 млади студенти од Холандија, факултетите ги казниле да платат по 3000 евра, за не појавување и не полагање во јунската испитна сесија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1