Видео: ,,Налет таква Eвропска Унија каде карта за влез е Геј парада,, – Дачиќ со порака


Претседателот на Владата на Србија и министер за полиција Ивица Дачиќ е веќе нервозен што сите го стискаат за геј парадата.

Тоа не е прашање за човекови права туку за безбедност, рекол Дачиќ и додал дека дали ќе се одржи или не зависи од учесниците.

,, Манете ме веќе со тие приказни за човекови права. Какви човекови права, во прашање е само безбедност на луѓето. Има земји каде нема геј паради па пак се членови на Европската Унија. Дал е можно тоа се уште да е главна тема, дека и понатаму зборуваме само за геј парадата како главен проблем, како карта за влез во ЕУ – тоа е смешно – рекол Дачиќ кој додал

,, Налет таква Унија каде карта за влез е Геј парада,,

Дачиќ додал дека нема разбирање ни за ,,психопатите,, кои претат дека ќе ги убијат учесниците на парадата и кои тврдат дека парада нема да има.

,, Малку се занеле сите – не се прашуваат тие дали ќе има геј парада, ни двери ни други организации – се прашува државата. Во оваа земја има закони и тие има да се почитуваат,, дециден Дачиќ

Tags: , , , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1