Второ дете ЗАБРАНЕТО!!! македонска туристичка агенција не дава носење 2 дете на одмор


Една од македонските туристички агенции изнајмува хотели – но со рестрикции. Ако имате две деца, се извинуваме ама едното ќе мора да си го оставите дома.

Во објаснувањето на веб сајтот на агенцијата за тоа што се добивате за парите со големи букви е напишано ВТОРО ДЕТЕ НЕ Е ДОЗВОЛЕНО – хмммммм како молам ?????

Но не застанавуаат тука понатака велат – неможе ни ЧЕТВРТО ДЕТЕ – значи или ќе одите на одмор со едно или со три – и немате избор, барем не во оваа агенција.

Убаво си напишале и дека цената е во евра, но се плаќа во денари – и кој ве врти кои е курсот тој ден и фактот што е 61 и нешто – они ќе ви заокружат на 62 и точка.

Се обидовме да најдеме логика како тоа 1 дете може – второ дете НЕ Е ДОЗВОЛЕНО но верувајте не успеавме.

Сепак за утеха е што клима уредот и телевизорот ви биле бесплатни – барем така е наведено во понудата. Како што тргнале замислете можеле да ви речат прва и трета програма не се наплаќа, а за другите цалензи бите 🙂

Tags: , , , , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1